Forum Olijf
Welkom, Gast
Alstublieft Inloggen of Registreren.    Wachtwoord verloren?
Liefde voor Later (KRO) zoekt moeders (1 bezoeker) (1) Gast
Oproepen
Ga naar onderkant Reageer Favoriet: 0
TOPIC: Liefde voor Later (KRO) zoekt moeders
#6124
Skyhightv (Gebruiker)
Fresh Boarder
Berichten: 2
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Liefde voor Later (KRO) zoekt moeders 3 Jaar, 11 Maanden geleden  
Afgelopen zomer heeft de KRO het programma 'Liefde voor Later' uitgezonden. In dit programma verzamelden zeven ongeneeslijk zieke vaders en moeders, samen met Anita Witzier, herinneringen voor hun kinderen. Omdat de reacties op het programma erg positief waren, heeft de KRO besloten nog een serie 'Liefde voor Later' te maken.

In het programma vullen vaders en moeders die weten dat ze niet lang meer te leven hebben samen met Anita een herinneringsdoos. Om te zorgen dat de kinderen later nog goed weten wie papa of mama was. Hoe zag hij/zij eruit, hoe klonk hij/zij, waar hield hij/zij van, maar vooral: wie wás papa of mama echt? Door met het gezin te filmen ontstaat een mooi en waardevol document voor later.

Ben jij zelf ongeneeslijk ziek en lijkt het je wat om zo'n portret van je gezin te maken met ons, of ken je iemand die hier misschien interesse in heeft, bel of mail dan gerust voor meer informatie (035-7508218/hilde.kuiper@skyhightv.nl).

Ik kan je dan wat meer vertellen over wat het in zou houden om aan het programma mee te doen. Informeren is uiteraard geheel vrijblijvend!

Ik hoop van je te horen!

Hartelijke groet, Hilde Kuiper
 
  De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.
Ga naar bovenkant Reageer
Powered by FireBoardbezorg de laatste berichten direct op de desktop